nedelja, 25. oktober 2015

decembrsko vzdušje

Pa je nastala tudi moja prva letošnja novoletna voščilnica, ki je bila že oddana v trgovino Rayher, saj sem jo izdelala za natečaj voščilnic s Tino Baša
Za ozadje voščilnice sem uporabila kar washi tape trak, ki je zelo praktičen saj ni bila cela delovna površina posuta z bleščicami. Snežno pokrajino sem izdelala s pomočjo rezalne šablone dekorativni robovi ter na njo nanesla nekaj snega.
Ker sem želela pričarati pravo zimsko vzdušje sem dodala še ledene sveče s pomočjo Ice-pen(a), dodala sem srčne snežinke, ki sem jih posula z bleščicami in jelenčke, katerim sem nos poudarila z glossy accentom. 
Za zaključek pa sem na dnu dodala še embosirano štampiljko čarobni prazniki.


Voščilnico lepim v oktobrsko galerijo Najlepšega para.

(ne)strašne pošasti

No pa mi je le uspelo preizkusiti Tinine štampiljke in šablone (ne)strašne pošasti... Prijatelj od moje Leni je praznoval rojstni dan in tako je nastala spodnja voščilnica. 


Za izdelavo sem uporabila Tinine pravokotnike s šivikomplet štampiljk in šablon (ne)strašne pošasti. Voščilnico lepim v galerijo meseca oktobra Najlepšega para.


špangice za male princeske

Izdelala sem nekaj špangic za male princeske... Zadnje čase je to pri nas potrošni material ;)


Obletnica poroke

Starša sta praznovala obletnico poroke zato sem izdelala porocno voscilnico za katero sem uporabila šablono MD porocni par nanjo pa sem nanesla glossy accent, da se nevestina obleka sveti.


Ker sem za izdelavo rožic na voščilnici uporabila luknjac Rozice iz spletne trgovine Mavelu jo prijavljam na Razstavo vaših mojstrovin pri Mavelu.

sobota, 24. oktober 2015

knjigica

Še eno voščilnico v obliki knjige sem izdelala, ampak nisem še našla časa za njeno objavo...
Za ozadnje knjigice sem uporabila gelatose, ki jih zadnje čase kar dosti uporabljam, z gladko strukturno pasto pa sem naredila kroge s pomočjo Tinine plastične šablone bokeh. Knjigica je zelo podobna prejšnji in tudi tukaj sem v sredini izdelala tresočko z izrezom hvala.

V bistvu sem jo izdelala za natečaj ustvarjanja voščilnic s Tino Baša, saj sem za samo izdelavo uporabila kroge, izrez hvala in plastično šablono bokeh od Najlepšega para. 


Voščilnico prijavljam na razstavo vaših mojstrovin pri Mavelu, saj sem uporabila polnilo za tresočke iz spletne trovinice, lepim pa jo tudi v galerijo meseca oktobra Najlepšega para.

torek, 20. oktober 2015

voščilnica-knjiga

Že kar nekaj časa sem imela v planu narediti voščilnico v obliki knjige... Po naročilu je bila izdela spodnja knjigica. 
Za ozadje sem uporabila štampiljko rožica iz spletne trgovine Mavelu, rezalno šablono hvala in kroge s šivi od Najlepšega para
Na prvi strani je tako nastala tresočka, ki sem jo napolnila s polnilom za tresočke prav tako iz spletne trgovinice Mavelu.



Voščilnico prijavljam na razstavo vaših mojstrovin pri Mavelu, lepim pa jo tudi v galerijo meseca oktobra Najlepšega para.

moška voščilnica

Izdelala sem še eno voščilnico za našega kuharja iz paninoteke. Na voščilnici sem se malo poigrala z gelatosi in distress blazinicami. 


moške voščilnice

Tokrat sem izdelala tri moške voščilnice, ki so si med seboj zelo podobne. Naredila sem jih na zalogo, ker se mi jih pogosto primanjkuje. Na zgornji voščilnici sem za ozadje uporabila perfect pearls prah, na spodnjih dveh pa gelatose.


Ker sem na voščilnicah uporabila napis Vse najboljše od Najlepšega para, jih lepim v oktobrsko galerijo.

sobota, 17. oktober 2015

Mixed media

Želela sem poizkusiti mixed media tehniko na voščilnici. Že nekaj časa sem samo razmišljala o tem, da jo preizkusim. In nastala je moja prva voščilnica v tej tehniki, ki sem jo izdelala za rojstni dan moje sestre. Za izdelavo sem uporabila gesso, gladko strukturno pasto, gelatose, štampiljke v srebni barvi, stencil šablono z metuljčki, ki jo je izdelala in mi jo podarila moja prijateljica Valentina in nekaj rožic.


Na koncu sem dodala še štampiljko naj te spremlja in izrez Sreča v srebrni barvi od Najlepšega para, zato jo tudi lepim v oktobrsko galerijo.

ponedeljek, 12. oktober 2015

voščilnica in škatlica

Ob rojstnem dnevu moje dobre prijateljice sem izdelala voščilnico, tokrat sem se potrudila in rožice naredila sama, pod rožice sem dodala trakec, na katerega sem zavezala prstan - medaljon.

Na pokrovu škatlice pa sem se malo poigrala z gelatos-i in dobila prelivajoče ozadnje....



Voščilnico lepim v galerijo Najlepšega para, meseca oktobra, saj sem na njej uporabila štampiljko iz kompleta Tvoj dan. 


roza pentlja

V Craft-alnici so nam punce pripravile izziv Roza pentlja, ki je simbol boja proti raku dojk. V ta namen sem izdelala voščilnico z roza pentljo, ki jo podarjam v dobrodelne namene združenju Europa donna.

Prijavljam jo na 144 izziv Craft-alnice, lepim pa jo tudi v galerijo meseca oktobra Najlepšega para, saj sem uporabila rezalne šablone pravokotnike s šivi. 


Minions

Za praznovanje rojstnega dne moje Leni sem izdelala škatlice v obliki Minionsov, tako so nastali punčke in fantki... V škatlico pa sem dala nekaj sladkarij.



ponedeljek, 5. oktober 2015

Škatlica za dojenčico

Po naročilu sem izdelala škatlico presenečenja za dojenčico Hano. Že kar nekaj časa nisem izdelala nobene škatlice v roza barvi, zato sem se prav veselila naročila in jo izdelala v mojih najljubših odtenkih. 


Ker sem za izdelavo uporabila štampiljke iz seta veselje ob rojstvu ter romantične okvirje  Najlepšega para jo lepim v oktobrsko galerijo


sobota, 3. oktober 2015

sovici

Že kar nekaj časa ima šablono sovici doma, ampak mi je do danes še ni uspelo preizkusiti. Končno mi je uspelo in nastala je voščilnica za rojstni dan.

Podarjam jo v dobrodelne namene za Vesele nogice, saj imamo v Sizzixovi skupini ravno natečaj na temo jesen.


Ker sem na voščilnici uporabila šablono sovici, ki jo je Tina izdelala za Rayher jo lepim v oktobrsko galerijo Najlepšega para.

otroška vabila

Bliža se rojstni dan moje Leni, zato sem izdelala spodnja vabila. Štampiljka in šablona žirafe najlepšega para sta mi zelo všeč, zato sem se odločila, da ju uporabim. 
Ideja za vabila tokrat ni moja, ampak sem jo dobila na Tininem blogu, kjer je predstavila zelo podobna vabila. Nastalo jih je 25.



in še vabila od bližje:



Kot sem že zgoraj omenila sem na vabilu uporabila Tinino žirafo, velike, male črke in številko iz kompleta Rayherjevih šablon, Tinine šablone na nebu in napis vabilo, ki predstavlja travo.

Vabila lepi v oktobrsko galerijo Najlepšega para.



Light Pink Pointer